NETWERK EN CLOUD

Wij ontwerpen voor zowel bedrijven als particulieren hun (thuis- of bedrijfs)netwerk en Cloud omgeving en installeren deze voor u.

Wij snappen dat u graag een veilig en werkend netwerk wilt voor uw woning of bedrijf, hier kunnen wij mee helpen. Wij ontwerpen en installeren netwerken voor zowel Windows als Apple apparaten.
Ook kunnen wij u helpen met het opzetten van een eigen Cloud omgeving. Wij kunnen een nieuwe Cloud omgeving voor uw ontwerpen en installeren of implementeren ons ontwerp in uw al bestaande Cloud omgeving.

Verder kunt u bij ons terecht voor het kopen van al uw netwerkapparatuur.

netwerk cloudomgeving installatie

INSTALLATIE

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het opzetten van uw netwerk of Cloud omgeving? Wij maken een passend ontwerp voor u en installeren het netwerk bij u op locatie.

netwerk cloudomgeving onderhoud

ONDERHOUD

Heeft u al een netwerk of Cloud omgeving en wilt u een onderdeel toevoegen of updaten? Wij kijken uw bestaande netwerk na en bepalen hoe wij deze het beste kunnen optimaliseren of aanpassen.

netwerk cloudomgeving reparatie

REPARATIE

Is uw router of modem kapot? Of functioneert uw netwerk of Cloud omgeving niet naar behoren? U kunt bij ons terecht voor alle nodige reparaties en optimalisaties.

netwerk cloudomgeving verkoop onderdelen

VERKOOP ONDERDELEN

U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen en apparatuur die u nodig heeft om uw eigen netwerk of Cloud omgeving op te zetten of uit te breiden.

ADVIES OP MAAT

Voor advies op maat kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen.