WAT IS INFORMATIEBEVEILIGING

Met informatiebeveiliging houden wij uw data veilig. We voorkomen dat uw data wordt gestolen en beperken de schade mocht dit al zijn gebeurd.

Met informatiebeveiliging beschermen wij uw data tegen virussen en hackers. We stellen een goede beveiliging in op uw computer of laptop en zorgen er hiermee voor dat de kans op problemen sterk wordt verminderd. Mocht u al problemen ondervinden van een virus of hacker dan helpen wij u om de schade te beperken en erger te voorkomen. Verder geven wij u advies om uw data veilig te houden, denk hierbij aan het kiezen van goede wachtwoorden en het aanschaffen en plaatsen van goed beveilige routers.

informatiebeveiliging zwolle
informatiebeveiliging preventie

PREVENTIE

Wij helpen u om te voorkomen dat uw data wordt gestolen of vernietigd. Denk hierbij aan het instellen van een goede antivirus en firewall en het kiezen van veilige wachtwoorden.

informatiebeveiliging schadebeperking

SCHADEBEPERKING

Ondervind u al problemen door een virus of hack? Dan helpen wij u om van de schadelijke software af te komen en zoveel mogelijk van uw data te redden.

informatiebeveiliging advies en uitvoering

ADVIES EN UITVOERING

Wij geven u advies over het creëren van een veilige werkomgeving. Denk hierbij aan het instellen van wachtwoorden en het opzetten van een veilig (wifi)netwerk.

PRIJSINDICATIE

BEDRIJVEN

95,00per uur,
  • Preventie schade

BEDRIJVEN

95,00per uur,
  • Schade beperking

BEDRIJVEN

85,00per uur,
  • advies

PARTICULIEREN

85,00
  • Op basis van de bedreiging
  • wordt een vaste prijs per
  • gehele oplossing opgesteld.

ADVIES OP MAAT

Voor advies op maat kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen.