Met onze informatiebeveiligingsoplossingen beschermen we uw data, voorkomen we dat uw gegevens worden gestolen en beperken we de impact bij een eventueel datalek

Met onze informatiebeveiligingsdiensten waarborgen wij de veiligheid van uw gegevens tegen virussen, malware en cyberaanvallen. We implementeren geavanceerde beveiligingsmaatregelen op uw systemen, zoals computers en laptops, om het risico op inbreuken aanzienlijk te verkleinen. Mocht er zich onverhoopt toch een beveiligingsincident voordoen, dan staan wij klaar om snel te handelen, de schade te beperken en verdere escalatie te voorkomen. Daarnaast voorzien wij u van strategisch advies over optimale beveiligingspraktijken, waaronder het gebruik van sterke wachtwoorden en de installatie van hoogwaardige, beveiligde netwerkapparatuur.

informatiebeveiliging zwolle
informatiebeveiliging preventie

PREVENTIE

Wij helpen u om te voorkomen dat uw data wordt gestolen of vernietigd. Denk hierbij aan het instellen van een goede antivirus en firewall en het kiezen van veilige wachtwoorden.

informatiebeveiliging schadebeperking

SCHADEBEPERKING

Ondervind u al problemen door een virus of hack? Dan helpen wij u om van de schadelijke software af te komen en zoveel mogelijk van uw data te redden.

informatiebeveiliging advies en uitvoering

ADVIES EN UITVOERING

Wij geven u advies over het creëren van een veilige werkomgeving. Denk hierbij aan het instellen van wachtwoorden en het opzetten van een veilig (wifi)netwerk.

PRIJSINDICATIE

BEDRIJVEN

95,00per uur,
  • Preventie schade

BEDRIJVEN

95,00per uur,
  • Schade beperking

BEDRIJVEN

95,00per uur,
  • advies

ADVIES OP MAAT

Voor advies op maat kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Natuurlijk mag u ons ook altijd bellen.